15:30

Sigtuna IF

Referat: Lohärads IF - Sigtuna IF

Regn regn regn regn, verkligen tråkigt väder. Men som tur vad så lös vårt spel igenom stundtals :)

Vi får tidigt ett mål i baken, efter 11 minuter så rinner Sigtuna igenom i mitten och gör mål, det kändes sådär. Men som tur var så var det lååång tid kvar. Strax efter deras mål så gör Max 1-1, detta efter en passning från Samme. Max löper från sin vänster kant och får bollen i mitten. Samme slog på yta, jätte bra. Snyggt avslut i bortre stolpen. I den 18:e minuten var max igenom igen, men nu blev det i stolpen. Vi tog över och rullade bollen på ett bra sätt, ändå kändes det lite tempo fattigt och långsamt ibland.

Vi tog timeout i den 23:e minuten och det visade sig vara ett bra drag. Vi gjorde sedan 3 mål på de sista 10 minuterna i 1:a halvlek efter timeouten.
2-1 gjorde Anton efter en underbar passning av Johan, återigen ett iskalla avslut av oss. Sedan presenterade sig Lang dubbelt, det blev två mål. 3-1 efter pass från Anton, och 4-1 efter pass från Hampus. Vid båda målen kom han från vänster kanten och skar in och fick bollen, med snygga avslut.

Vi hade den här matchen. Men i 2:a halvlek hade vi inget bra spel under första 15 minuterna, vi tog då timeout igen. Men Sigtuna hade heller inget, fast de körde med 4 anfallare för att skapa något framåt, men inget hände.
Men efter timeouten så började vi rulla boll igen, på ett bra sätt. Vi hade kontroll på den här matchen.

5-1 gör Max, efter ett jätte bra förarbeta av Anton och Simon. Max förvaltade deras jobb/passningar på rätt sätt. Det var en kontring med snabb vändning. Detta blev sedan slut resultatet.

Lite synd att vi idag inte lyckades göra något mål på hörna, med det kommer. Vi rullade boll stundtals mycket bra.
Antons 1:a halvlek var kanon, det bästa på länge från honom.
AK´s backspel i 2:a var riktigt kul att se.